Tervetuloa sarjakuvaostoksille!

Toimitusehdot

Postikulut

Postituskulut ovat kotimaahan viisi (5) euroa, tilaatpa mitä tahansa. Yli 100 euron tilauksissa toimitus on ilmainen. Ulkomaille menevissä tilauksissa postikulut ovat Eurooppaan 5€/tilaus + 2€/tuote, Euroopan ulkopuolelle kulut ovat 10€/tilaus + 5€/tuote. Ulkomaan tilausten yhteydessä kannattaa ennen maksamista ottaa sähköpostilla yhteys meihin, voimme neuvotella tapauskohtaisesti kulut vastaamaan todellisia hintoja. Sähköpostiosoite on tilaukset@sarjakuvakauppa.fi

Toimitus

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kirjeinä ja paketteina. Myös nouto myymälästä (Turku/Oulu/Helsinki) on mahdollista, tällöin ei peritä toimituskuluja. Toimitusaika kotimaahan on viikko maksun näkymisestä tilillämme, joskin normaalisti saat tuotteet jo parissa päivässä. Pyrimme pitämään kaikkia tuotteita jatkuvasti varastossa, mutta jos kaikesta huolimatta joku tuote jää jälkitoimitukseen, toimitamme jälkitoimitukset ilman uusia postikuluja mahdollisimman pikaisesti.

- Jos kotimaan lähetys painaa alle 250 grammaa ja se mahtuu postiluukusta (alle 3 cm paksu), se lähetetään Priority-kirjeenä, jolloin siinä ei ole seurantaa.

- 0,25  - 2 kg painavat, postiluukusta mahtuvat lähetykset lähetetään Postin Pikkupakettina, joka toimitetaan kotiin ja siinä on lähetysseuranta.

- Mikäli lähetys ei mahdu postiluukusta ja/tai se painaa yli 2 kg, toimitetaan se Postin Postipakettina, jolloin lähetys noudetaan Postin toimipisteestä tai Smartpost-automaatista.

Kaikissa muissa paitsi alle 250 gramman kirjeissä on nykyään seurantakoodi. Seurantakoodi merkitään viestiin, joka lähtee automaattisesti postituksen yhteydessä. Viestin otsikko alkaa sanoilla "Postitettu: lähetys". Mikäli viestiä ei löydy, kannattaa tarkistaa roskapostikansio. Ulkomaiden lähetykset lähetetään joko Priority- tai Economy-kirjeenä hinnasta riippuen tai ulkomaanpakettina. Paketeissa on lähetysseuranta.

Maksuvaihtoehtoja on useita: verkkomaksu, luottokortit, PayPal ja Collector laskutus- ja osamaksupalvelu. Collector-laskuun lisätään laskutusmaksu 3€. Tarkemmat laskutuspalvelun käyttöehdot löydät tämän linkin takaa. Verkkomaksupalvelut tarjoaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Hinnat

Verkkokaupan hinnat ja tarjoukset ovat voimassa vain verkkokaupassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (albumeissa, lehdissä ja kirjoissa 10%, paidoissa ja äänitteissä 24%).

Virheelliset tuotteet ja kuluttajansuoja

Jos vastaanotat virheellisen tai vaurioituneen tuotteen, ota yhteyttä sähköpostilla tilaukset@sarjakuvakauppa.fi. Lähetämme tilalle uuden ja neuvomme virheellisen tuotteen palauttamisessa. Kuluttajasuojalain etämyyntisäännösten mukaisesti kirjatilauksilla on 14 vrk:n peruuttamisoikeus. Tuotteiden palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tai postituksessa vaurioituneita tai valmistusviallisia tuotteita. Lisätietoja kuluttajan oikeuksista löytyy osoitteesta http://www.kuluttajavirasto.fi

Turun Sarjakuvakauppa oy
Humalistonkatu 8B, 20100 Turku
Avoinna ma-pe 11.00-18.00, la 11.00-16.00
puh. 050 452 1088

Turun Sarjakuvakauppa Helsinki
Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki
Avoinna ma-pe 15.00-19.00, la 11.00-16.00
puh. 044 230 8251

Turun Sarjakuvakauppa Oulu
Kulttuuritalo Valve
Hallituskatu 7, 90100 Oulu
Avoinna ke-pe 12.00-18.00, la 12.00-16.00
puh. 040 462 6550

Y-tunnus: 2303878-1

kauppa@sarjakuvakauppa.fi